ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Πήγαινε κάτω

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση  DimKaramitsas Την / Το 26/2/2008, 12:48

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (από το blog http://dialogoskoinonia.wordpress.com/ )


Στον απόηχο των εσωκομματικών διεργασιών για το συνέδριο των 4.500 συνέδρων του ΠΑΣΟΚ, άρχισα να αναρωτιέμαι.

Τι θα ήταν σκοπιμότερο, τι θα ήταν πολιτικά ορθότερο;

Το συνέδριο ή ένα ανοικτό και ευρύ δημοψήφισμα, ώστε να αποτυπωθούν οι θέσεις της κοινωνίας για το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του. Εάν διάλεγα, θα διάλεγα το δεύτερο.
Ένα συνέδριο έχει την αίγλη του, την φυσική παράσταση και παρουσία χιλιάδων προσώπων, την αμεσότητα της έκφρασης. Όμως πια δεν υφίστανται συνέδρια πολιτικών αντιπαραθέσεων. Η αμεσότητα της έκφρασης αφορά μόνο το πρόσωπο που εκφράζεται και όχι αυτούς που αντιπροσωπεύει. Το συνέδριο είναι ένας αντιπροσωπευτικός θεσμός, ευρύς μεν, αντιπροσωπευτικός δε. Δεν πρόκειται για θεσμό πραγματικής δημοκρατίας, αλλά για κατ’ επίφαση δημοκρατίας. Δεν θα αναφερθώ περαιτέρω σε ομαδοποιήσεις προσωποπαγούς περιεχομένου, σε γκρίνιες έριδες και κόντρες που μόνο κακό κάνουν. Θα αναφερθώ μόνο στο πρόταγμα της πραγματικής δημοκρατίας, ως άμεσο τρόπο έκφρασης του πολίτη, ως άμεσο τρόπο καταγραφής της πολιτικής του τοποθέτησης και άποψης.


Από την σκοπιά αυτή ένα ευρύ πολιτικό δημοψήφισμα, πολύ ευρύτερο και ποιο πολύ ανοικτό από αυτό που ήδη τέθηκε ή δεν τέθηκε, θα ήταν όχι μόνο δικαιότερο, αλλά και χρησιμότερο. Δικαιότερο και ουσιαστικό για τον πολίτη, μέλος ή φίλο του ΠΑΣΟΚ, αφού έτσι εκφράζεται άμεσα πολιτικά, χωρίς παρεμβάσεις σκοπιμοτήτων και συνδιαμορφώνει πλειοψηφικές πολιτικές.Χρησιμότερο για το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του ηγεσία, η οποία θα κατέγραφε με τρόπο μοναδικό και γνήσιο την πολιτική θέση και βούληση της κοινωνίας. Ιδιαίτερα σήμερα που το κίνημα βρίσκεται σε πολιτική διάσταση με όσους το στηρίζουν και αμφιταλαντεύεται πολιτικά.Είναι σαφές ότι η οργισμένη φωνή της «κοινωνίας του ΠΑΣΟΚ» φθάνει αλλοιωμένη στην πολιτική ηγεσία του. Οι μηχανισμοί παρεμβάλλονται και την εμποδίζουν ή την αλλοιώνουν.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμφιβάλλω εάν έχει συλλάβει πραγματικά την οργή που υπάρχει στην «κοινωνία του ΠΑΣΟΚ» για την πολιτική πορεία του κινήματος και τις επιλογές των στελεχών, την τάση για φυγή προς το μέλλον με νέα πολιτικά προτάγματα και οράματα που απαξιώνουν και μάχονται την ισοπέδωση του νέο-φιλελευθερισμού. Εάν την έχει συλλάβει, είναι βέβαιο πως οδηγείται σε άλλα συμπεράσματα και πολιτικές από τους “περί αυτών” και όσους συγκροτούν την γραφειοκρατική ηγεσία του κινήματος. Τα χέρια του κ. Παπανδρέου θα πρέπει να λυθούν, ώστε να πραγματώσει την λαϊκή εντολή “Γιώργο προχώρα, άλλαξέ τα όλα”, που αυθόρμητα ειπώθηκε ως σύνθημα. Τούτο πρέπει να λάβει χώρα άμεσα και ένα ευρύ ανοικτό δημοψήφισμα μπορεί να το επιτύχει, γνήσια και αποφασιστικά.Ένα δημοψήφισμα πραγματικά πολιτικά ευρύ, με πληθώρα απαντήσεων που θα προταθούν από πολίτες και οργανώσεις (όχι βέβαια αυτό που δημοσιοποιήθηκε) θα ήταν δημοκρατικά αναγκαίο και πολιτικά χρησιμότατο.


Εάν θέλετε, θα ανανέωνε την ευρύτερη πολιτική εικόνα του ΠΑΣΟΚ, θα την αξίωνε συνολικά, ως το μοναδικό πολιτικό κίνημα που τολμά και εκφράζει άμεσα και ακηδεμόνευτα τον πολίτη.
Τεχνικά είμαι βέβαιος πως είναι εφικτό ένα ανοικτό δημοψήφισμα που θα διαρκέσει αρκετές ημέρες (ώστε να δημοσιοποιηθεί και να υπάρξει μαζικότητα). Ισως να ήταν δυνατόν και πριν ή αμέσως μετά το συνέδριο.Την αναγκαιότητα την θεωρώ δεδομένη:

Το ΠΑΣΟΚ γίνεται το κίνημα της έκφρασης της κοινωνίας,το ΠΑΣΟΚ γίνεται το κίνημα της λαϊκής κυριαρχίας, το κίνημα της Δημοκρατίας.


“ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”

DimKaramitsas

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 17/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dialogoskoinonia.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση  ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Την / Το 26/2/2008, 20:51

Η μόνη λύση για μια αμεσότερη δημοκρατική διαδικασία στο κίνημα έχει σίγουρα τις βάσεις της σε αυτό που προτείνεις.
Επείδη είναι προχθεσινές οι μνήμες όμως απο την άκρατη χειραγώγηση και κοπαδοποίηση του κόσμου απο τον συνήθη ύποπτο "κο Βουλευτή"...

Στον τρόπο και στην ασφάλεια, καθώς και στην μη χειραγώγηση της "μάζας" λοιπόν θα πρέπει να κάνουμε μια περαιτέρω ανάλυση...

_________________
Ολος πόνος ο κόσμος, ωστόσο πόθος όλος
πονώ ωστόσο ποθώ, όλος πόνος ωστόσο
κοσμος όλος ο πόθος, ωστόσο πόνος όλος
ποθώ ωστόσο πονώ, όλος πόθος ωστόσο.
Sleep sweet child the moon will change your mind.....
avatar
ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ηλικία : 46
Location : ΡΟΔΟΣ
Registration date : 21/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://saita.pblogs.gr/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ENDOSKOPISIS

Δημοσίευση  DimKaramitsas Την / Το 27/2/2008, 10:25

Αγαπητέ Θεόδωρε

Ενδοσκόπηση.
Προσφέρει και τούτο ένα δημοψήφισμα ... .
Είναι και αυτό χρήσιμο για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε.

DimKaramitsas

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 17/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dialogoskoinonia.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Το Δημοψήφισμα που τέθηκε

Δημοσίευση  DimKaramitsas Την / Το 27/2/2008, 22:27

Ως κύριος εμπνευστής της ιδέας των θεσμών δημοκρατίας σε δύο παράλληλα βήματα, οφείλω να τοποθετηθώ στο ζήτημα του δημοψηφίσματος του ΠΑΣΟΚ, ως ετέθη.
Η πρότασή ήταν δημιουργία ανεξάρτητων αρχών ελέγχου. Οχι όμως όπως οι υπάρχουσες που αποτελούν επιλογή της εκάστοτε κυβέρνησης και άμεση προέκταση του κομματικού κράτους.
Οι ανεξάρτητες αρχές της πρότασης (στοιχ. 28 του ΠΑΣΟΚ του Ανθρώπου ...") κατά τα κύρια στοιχεία της πρότασης :
- εκλέγονται από το σύνολο των πολιτών με ψηφοφορία (δημοκρατία, λαϊκή κυριαρχία)
- είναι πολυμελείς (για να δυσχαιρένεται ο χρηματισμός)
- εκλέγονται από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ( δυσχέρανση κομματισμού)

πρόκειται για δημοκρατικές ανεξάρτητες αρχές.

Η θέση στο δημοψήφισμα "ανεξαρτήτων αρχών" χωρίς διευκρίνηση νομίζω ότι αδικεί την παραπάνω πρόταση, καθώς ο πολίτης (εκτός από μία - δύο από αυτές) είναι απογοητευμένος από την λειτουργία των υπαρχουσών "ανεξαρτήτων αρχών¨.

Αυτά προς διευκρίνιση ... και ως προς το θέμα της "διαφάνειας".

DimKaramitsas

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 17/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dialogoskoinonia.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση  ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Την / Το 28/2/2008, 12:06

Ασφαλώς και ένα δημοψήφισμα με σωστά τοποθετημένες ερωτήσεις και ΑΦΟΒΑ διατυπωμένες απαντήσεις προς επιλογή θα αποτελούσε το ύψιστο ενδοσκοπικό εργαλείο για το κίνημα...
Το άφοβα το τονίζω... ένας βασικός λόγος είναι να εκφραστεί μεγάλη μερίδα ανθρώπων σαν και αυτούς που επικοινώνησα πριν τις εκλογές συνεδρων...
Συνοπτικά αναφέρω πως στο 90% των ΜΕΛΩΝ (όχι φίλων απλά) που προσωπικά γνώριζα και τολμησα να ζητήσω την στήριξή τους τηλεφωνικά η απόκριση ήταν μια... "φίλε για εσένα μόνο θα κατέβω να ψηφίσω... τους σιχάθηκα, τους βαρέθηκα"....

Το ερωτηματολόγιο λοιπόν πρέπει να τολμήσει να αναλύσει το γιατί... αλλά κυρίως να αποφασίσει με ποιόν ακριβώς τρόπο το μέλος αυτό μας ξανα-ερωτευεται...

Όπως σωστά είπες...

...."Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμφιβάλλω εάν έχει συλλάβει πραγματικά την οργή που υπάρχει στην «κοινωνία του ΠΑΣΟΚ» για την πολιτική πορεία του κινήματος και τις επιλογές των στελεχών, την τάση για φυγή προς το μέλλον με νέα πολιτικά προτάγματα και οράματα που απαξιώνουν και μάχονται την ισοπέδωση του νέο-φιλελευθερισμού.
Εάν την έχει συλλάβει, είναι βέβαιο πως οδηγείται σε άλλα συμπεράσματα και πολιτικές από τους “περί αυτών” και όσους συγκροτούν την γραφειοκρατική ηγεσία του κινήματος. Τα χέρια του κ. Παπανδρέου θα πρέπει να λυθούν, ώστε να πραγματώσει την λαϊκή εντολή “Γιώργο προχώρα, άλλαξέ τα όλα”, που αυθόρμητα ειπώθηκε ως σύνθημα. Τούτο πρέπει να λάβει χώρα άμεσα και ένα ευρύ ανοικτό δημοψήφισμα μπορεί να το επιτύχει, γνήσια και αποφασιστικά.

Ένα δημοψήφισμα πραγματικά πολιτικά ευρύ, με πληθώρα απαντήσεων που θα προταθούν από πολίτες και οργανώσεις (όχι βέβαια αυτό που δημοσιοποιήθηκε) θα ήταν δημοκρατικά αναγκαίο και πολιτικά χρησιμότατο. "Φιλικά... Θόδωρος

_________________
Ολος πόνος ο κόσμος, ωστόσο πόθος όλος
πονώ ωστόσο ποθώ, όλος πόνος ωστόσο
κοσμος όλος ο πόθος, ωστόσο πόνος όλος
ποθώ ωστόσο πονώ, όλος πόθος ωστόσο.
Sleep sweet child the moon will change your mind.....
avatar
ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ηλικία : 46
Location : ΡΟΔΟΣ
Registration date : 21/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://saita.pblogs.gr/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση  DimKaramitsas Την / Το 28/2/2008, 14:54

Αγαπητέ Θόδωρε,
Σε "παρακολουθώ" καιρό και διαπιστώνω μια γενική συμφωνία απόψεων καί θέσεων. Ισως να φταίει και το κοινό παρελθόν.

Αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται πολλά, πάρα πολλά καλώδια - νευρώνες να το ενώσουν με τον ζωοδότη λαό.

Εχω αρχίσει και χάνω την αισιοδοξία μου... πίστευα ότι το συνειδός κάποιων ανθρώπων θα μπορούσε να τους κάνει να αντιληφθουν την κοινωνική πραγματικότητα, ακόμα και την πολιτική πραγματικότητα.
Αντ' αυτού, φαίνεται πως η ελαστικότητα της συνείδησης και τα τεράστια "εγώ", που δομήθηκαν αυθαίρετα και τράφηκαν από το κοινό ταμείο της ανέχειας και της ανοχής μας, κρύβουν τον ήλιο της πραγματικότητας.
Είναι κάτι σαν τεράστιες χαρτονένιες φιγούρες, που μεγενθύνουν το "είναι" και την "εικόνα" προς τα έξω, αυτών των δυσδιάστατων ανθρώπων, μας σαν σκύψεις λίγο το κεφάλι για να δεις πίσω από το χαρτόνι αντικρύζεις κάποιους "νάνους" να χοροπηδάνε, λες και έτσι θα φτάσουν την εικόνα τους.

Φίλε Θόδωρε μάζεψε εσύ όσους μπορείς στον τόπο σου, εγώ στον δικό μου, ο καθένας ας μαζέψει ανθρώπους που θέλουν άδολα και άφοβα να πιάσουν τα γυμνά καλώδια, τα χέρια του λαού μας και εκεί που φοβούνται οι δυσδιάστατοι άνθρωποι, ας βάλουμε εμείς τα χέρια μας κι ας πληγιάσουν για να ενώσουμε αυτά τα αναθεματισμένα καλώδια.

Δημοκρατία

DimKaramitsas

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Registration date : 17/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dialogoskoinonia.wordpress.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Δημοσίευση  amourat Την / Το 22/3/2008, 18:27

ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΝΩΝΨΗΦΙΣΜΑ.

amourat

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ηλικία : 62
Location : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Registration date : 22/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://amourat.sosblog.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση  amourat Την / Το 24/3/2008, 01:06

DimKaramitsas έγραψε:
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (από το blog http://dialogoskoinonia.wordpress.com/ )


Στον απόηχο των εσωκομματικών διεργασιών για το συνέδριο των 4.500 συνέδρων του ΠΑΣΟΚ, άρχισα να αναρωτιέμαι.

Τι θα ήταν σκοπιμότερο, τι θα ήταν πολιτικά ορθότερο;

Το συνέδριο ή ένα ανοικτό και ευρύ δημοψήφισμα, ώστε να αποτυπωθούν οι θέσεις της κοινωνίας για το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του. Εάν διάλεγα, θα διάλεγα το δεύτερο.
Ένα συνέδριο έχει την αίγλη του, την φυσική παράσταση και παρουσία χιλιάδων προσώπων, την αμεσότητα της έκφρασης. Όμως πια δεν υφίστανται συνέδρια πολιτικών αντιπαραθέσεων. Η αμεσότητα της έκφρασης αφορά μόνο το πρόσωπο που εκφράζεται και όχι αυτούς που αντιπροσωπεύει. Το συνέδριο είναι ένας αντιπροσωπευτικός θεσμός, ευρύς μεν, αντιπροσωπευτικός δε. Δεν πρόκειται για θεσμό πραγματικής δημοκρατίας, αλλά για κατ’ επίφαση δημοκρατίας. Δεν θα αναφερθώ περαιτέρω σε ομαδοποιήσεις προσωποπαγούς περιεχομένου, σε γκρίνιες έριδες και κόντρες που μόνο κακό κάνουν. Θα αναφερθώ μόνο στο πρόταγμα της πραγματικής δημοκρατίας, ως άμεσο τρόπο έκφρασης του πολίτη, ως άμεσο τρόπο καταγραφής της πολιτικής του τοποθέτησης και άποψης.


Από την σκοπιά αυτή ένα ευρύ πολιτικό δημοψήφισμα, πολύ ευρύτερο και ποιο πολύ ανοικτό από αυτό που ήδη τέθηκε ή δεν τέθηκε, θα ήταν όχι μόνο δικαιότερο, αλλά και χρησιμότερο. Δικαιότερο και ουσιαστικό για τον πολίτη, μέλος ή φίλο του ΠΑΣΟΚ, αφού έτσι εκφράζεται άμεσα πολιτικά, χωρίς παρεμβάσεις σκοπιμοτήτων και συνδιαμορφώνει πλειοψηφικές πολιτικές.Χρησιμότερο για το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική του ηγεσία, η οποία θα κατέγραφε με τρόπο μοναδικό και γνήσιο την πολιτική θέση και βούληση της κοινωνίας. Ιδιαίτερα σήμερα που το κίνημα βρίσκεται σε πολιτική διάσταση με όσους το στηρίζουν και αμφιταλαντεύεται πολιτικά.Είναι σαφές ότι η οργισμένη φωνή της «κοινωνίας του ΠΑΣΟΚ» φθάνει αλλοιωμένη στην πολιτική ηγεσία του. Οι μηχανισμοί παρεμβάλλονται και την εμποδίζουν ή την αλλοιώνουν.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αμφιβάλλω εάν έχει συλλάβει πραγματικά την οργή που υπάρχει στην «κοινωνία του ΠΑΣΟΚ» για την πολιτική πορεία του κινήματος και τις επιλογές των στελεχών, την τάση για φυγή προς το μέλλον με νέα πολιτικά προτάγματα και οράματα που απαξιώνουν και μάχονται την ισοπέδωση του νέο-φιλελευθερισμού. Εάν την έχει συλλάβει, είναι βέβαιο πως οδηγείται σε άλλα συμπεράσματα και πολιτικές από τους “περί αυτών” και όσους συγκροτούν την γραφειοκρατική ηγεσία του κινήματος. Τα χέρια του κ. Παπανδρέου θα πρέπει να λυθούν, ώστε να πραγματώσει την λαϊκή εντολή “Γιώργο προχώρα, άλλαξέ τα όλα”, που αυθόρμητα ειπώθηκε ως σύνθημα. Τούτο πρέπει να λάβει χώρα άμεσα και ένα ευρύ ανοικτό δημοψήφισμα μπορεί να το επιτύχει, γνήσια και αποφασιστικά.Ένα δημοψήφισμα πραγματικά πολιτικά ευρύ, με πληθώρα απαντήσεων που θα προταθούν από πολίτες και οργανώσεις (όχι βέβαια αυτό που δημοσιοποιήθηκε) θα ήταν δημοκρατικά αναγκαίο και πολιτικά χρησιμότατο.


Εάν θέλετε, θα ανανέωνε την ευρύτερη πολιτική εικόνα του ΠΑΣΟΚ, θα την αξίωνε συνολικά, ως το μοναδικό πολιτικό κίνημα που τολμά και εκφράζει άμεσα και ακηδεμόνευτα τον πολίτη.
Τεχνικά είμαι βέβαιος πως είναι εφικτό ένα ανοικτό δημοψήφισμα που θα διαρκέσει αρκετές ημέρες (ώστε να δημοσιοποιηθεί και να υπάρξει μαζικότητα). Ισως να ήταν δυνατόν και πριν ή αμέσως μετά το συνέδριο.Την αναγκαιότητα την θεωρώ δεδομένη:

Το ΠΑΣΟΚ γίνεται το κίνημα της έκφρασης της κοινωνίας,το ΠΑΣΟΚ γίνεται το κίνημα της λαϊκής κυριαρχίας, το κίνημα της Δημοκρατίας.


“ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ (PUBLICSISSUE) ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

amourat

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ηλικία : 62
Location : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Registration date : 22/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://amourat.sosblog.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση  tractatus Την / Το 25/3/2008, 11:09

Ποσο δίκιο έχεις...αλλά δεν ξέρω αν κανείς θα το ακούσει και θα αλλάξει τα πράγματα χθές, ΤΩΡΑ, έστω!

tractatus

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Registration date : 17/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης